Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

Specifikationer

Plan

 

Mars - En crowdfunding kampanj startas. Kampanjen delas på Delsbo byaråds Facebook sida samt delsbo.org. Fredagsmötesgruppen i Delsbo Byaråd kampanjar insamlingen vid mötet 20 mars. Delar av den ideella gruppen Delsbo Byaråd samlar in textmaterial och bilder av det utbud som finns i Dellenbygden samt sammanställer i underkategorier. april - Ny video läggs upp i projektet. Sammanställningen av text och bildmaterial ges till vald aktör som bearbetar text och bild för tryck. Maj - Vi har en snygg produkt som beskriver delar av allt som erbjuds här där vi bor. Trycksaken distribueras till affärer, restauranger, forngårdar, turistbyrå, turistmål med flera.

Target users

Målgrupper: Vi som bor här. Affärsidkare, restauranger, semesterboenden, våra besöksmål, evenemangsägare och Tillfälliga besökare till våra stora företag som SenseAir, Staffansgåden med flera, samt turister.

Goal

Att ge ut en trycksak där Dellenbygdens mångfald av utbud åskådliggörs. Att trycksaken blir ett komplement till det turistmagasin som Visit Glada Hudik ger ut och som täcker delar av det som finns att erbjuda i Dellenbygden. Att fler av oss som bor och verkar här upplever och gör mer av allt som finns. Att tillresta turister och återvändande sommarboende får chans att upptäcka och uppleva allt som erbjuds i Dellenbygden. Att fler kronor spenderas här hemma av oss som redan bor här och av andra som kommer på besök.

Budget

1%

Stöd projektet
20kr är minimidonation