Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

100%

Tretungad Flagg 60 år med Rödeby Skolorkester

Kreatör: Rödeby Skolorkester Sweden Litteratur
Synopsis

2015 skulle Rödeby Skolorkester fyllt 60 år. Det ska firas! Projekt Rödeby Skolorkester, som förvaltar arvet efter den numera nedlagda orkestern, kommer under vintern 2014 att ge ut en bok om Rödeby Skolorkester, dess historia, profiler och uppgång och fall.

 

Projekt Rödeby Skolorkester samarbetar i detta arbete med bland andra hembygsföreningen i Rödeby. Lokala näringsidkare kommer att erbjudas att sponsra boken, mot ett omnämnande i densamma. Det mesta arkivmaterial hämtas från samarbetet med Karlskronas kommunarkiv. Dessa kommer också, inom ramen för samarbetet,  att ha tillgång till allt originalmaterial som projektet besitter. 

 

Projekt Rödeby Skolorkester har ett annonsutbyte med Blekinge Läns TIdning som går ut på att vi får en annons i tidningen mot publicerande av deras logotype på hemsidan, ww.rodebyskolorkester.se.

 

Givetvis står Rödebyskolan också högt på listan över tilltänkta samarbetspartners. Likaså Blekinge Museum.

 

Projekt Rödeby Skolorkester, med bokprojektet, bedrivs ideellt och ingen lön kommer att tas ut. Det eventuella överskottet av bokförsäljningen kommer att tillfalla projektet för att på så sätt kunna stärka positionerna för att ha kvar hemsida m.m. om orkestern samt göra ytterligare forskning.

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer