Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

86%

JallaTillsammans prata podda och peppa varandra

Kreatör: Anette Helgesson Gävleborgs län, Sweden, Sweden Demokrati / Politik / Samhälle
Synopsis

JallaTillsammans podcast främjar möten och interkulturell dialog.få fler att prata MED varandra istället för OM varandra!


Genom Fikasällskapets språkcafé har jag träffat på så många intressanta människor! De flesta är nyanlända och jag önskar att de fick komma mer till tals och att du också ska få möjlighet att lära känna dessa härliga personer!  Eller kanske vill du som nyanländ möta någon som arbetar inom ditt yrke för att ställa frågor? Eller prata med någon som har samma intresse.

Vem är du nyfiken på? Vem har du fördomar om? Vad arbetar du med? Vad bryr du dig om? Vad tycker du om att göra?

JallaTillsammans podcasts syfte är att motverka intolerans, lyfta fram fler berättelser och främja möten. Var med och skapa glädjande möten, önska röster, stilla din nyfikenhet, träffa ny människor, lyft fler röster och få fler att prata MED varandra istället för OM varandra!

Jag hoppas hitta finansiering för att kunna fortsätta producera fler podcastavsnitt, anlita en teaterpedagog som stöttar de som vill vara med och berätta sin historia inför publik i en berättarturné på bibliotek och andra platser runt om i Gävleborg.

Förändring i det lilla - det kan vi alla göra!
Var med och gör skillnad!

// Anette "Feelgoodbibliotekarien" Helgesson

Ps. Här kan du lyssna på JallaTillsammans podcast http://fikasallskapet.madewithopinion.com/ eller följ projektet på Facebook.com/JallaTillsammans Ds.


Läs projektspecifikationerna

Kommentarer