Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

0%

Stöd Popkollo Malmös sommarkollo 2019

Kreatör: Popkollo Malmö Malmö, Skåne län, Sweden, Sweden Demokrati / Politik / Samhälle/Musik / Ljud / Klubb / Konsert/Deltagande / Festival / Lek / Spel/Barn / Unga/Kurs / Folkbildning
Synopsis

Popkollo är ett musikläger som riktar sig till alla tjejer och transpersoner som älskar musik! Vi finns på flera platser runtom i landet. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Popkollo är inget vanligt kollo. Vi är en fristående, ideell förening som genomför kollon med ett brinnande engagemang, lite tur och en enorm vilja att fler unga tjejer och transpersoner ska lämna kammaren med sina instrument, söka sociala sammanhang och börja spela tillsammans. För att vi ska lyckas är vi beroende av stöd från omvärlden, i form av finansiering, tid, engagemang, idéer och hjärta.

Popkollo Malmö har i år haft en del svårigheter att få ihop alla de pengar som krävs för att kollot ska bli så bra som det går samt att all personal på kollot ska få betalt för sitt arbete. Därför behövs nu hjälp ifrån alla som tycker att Popkollo gör något viktigt samt har möjlighet att bidra ekonomiskt! Att stödja Popkollo innebär att bidra till en mer jämställd och rättvis musikbranch där alla, oavsett könsidentitet, har rätt att uttrycka sig och ta plats genom musik. 

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer
Liknande projekt