Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

130%

Sound of Darkness

Kreatör: Showgoth Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus
Synopsis

Vi är Showgoth, en fri teatergrupp som i våras satte upp den mytomspunna musikalen En shoggoth på taket. Nu planerar vi en ny uppsättning, med arbetsnamnet Sound of Darkness – en egenskriven musikal i samma anda. Den kommer att vara löst baserad på Sound of Music, både vad gäller handling och musik. Vi arbetar helt ideellt utan vinstsyfte, och är baserade i Göteborg.

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Fullfinansierad!

Vi i föreningen Showgoth vill ge er alla ett stort tack för att ni stöttat vår nästa uppsättning Sound of Darkness! Vi har nu nått vårt mål på 20 000 kr, vilket betyder att föreställningen kommer att bli verklighet!


Kampanjen kommer vara öppen för nya bidrag fram till den 2:e januari, men nu när första målet är uppnått används inte längre systemet för månadsstödjare.* Om du inte hann stödja så mycket du ville, vill ha en belöning till, eller bara känner dig extra givmild, så kan du fortfarande ge oss mer stöd!


Vi ska dock inte glömma det viktigaste: vi har precis säkrat 20 000 kr i finansiering. Vi vet att vi kan genomföra Sound of Darkness. Det känns helt fantastiskt, och det är tack vare er.


Ett stort tack och välönskningar,

Showgoth* Ditt månadsstöd har flyttats till det projekt som var närmast fullfinansiering, vilket verkar ha varit Konstbok Li Kioko - http://crowdculture.se/se/projects/konstbok-li-kioko. Du kan flytta det till vilket projekt du vill, tills dess att de pengar du betalade in (antagligen 150 kr) har tagit slut.

Läs fler projektnyheter (1)

Kommentarer