Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

122%

Sommarteater Kurt kokar skallen

Kreatör: Teater Tamauer Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus
Synopsis

Vi på Teater Tamauer bjuder i sommar in vår favorittruckförare Kurt till Göteborgs hamn, och vi vill även kunna bjuda just Dig, din familj, släkt, kollegor och vänner!

 

I pjäsen Kurt kokar skallen följer vi truckföraren Kurt vars vardag snart vänds upp och ned då han gör ett märkligt fynd i en container i hamnen. Pjäsen är en tänkvärd barn- och familjeföreställning som behandlar hur vi bemöter det främmande. Med absurd finess undersöks allt ifrån invandrarförakt och myndighetsutövning till leverpastej och monarki.


Köp två biljetter betala för en!

Samtidigt som du här förhandsköper din biljett till Kurt kokar skallen,  skänker du även en biljett till barn som vanligtvis inte har råd att gå på teater. Du bidrar till att alla som vill kommer kunna se sommarens uppsättning


Teater Tamauer är en av två fria teatergrupper som tillsammans driver Hagateatern i Göteborg. 

Utformningen av våra pjäser strävar ständigt efter att vara intellektuellt och formmässigt i fas med tiden. Strukturen har beskrivits som flytande och uttrycket som lekfullt. Vi spelar teater både för barn och vuxna och blandar allvar med humor. Vi arbetar mycket med existentiella, politiska och normkritiska teman. 

 

Får vi hjälp av Er nu kommer vi i sommar kunna bjuda Göteborgs alla barn på denna teaterupplevelse utöver det vanliga bjuda på en trevligare helhetsupplevelse. Självklart ser vi till att åtgälda er donation med likvärdiga motprestationer.  

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Tack Stiftelsen Göteborgs Barnhus !

Vi tackar Stiftelsen Göteborgs Barnhus för det genererösa bidraget som tog oss hela vägen in i mål, med bara några dagar kvar till premiär!

Vi forsätter skänka fribiljetter till barn som annars inte skulle haft möjligheten att få se föreställningen. Med hjälp av dessa stöd har vi redan kunnat skänka över 600 biljetter!

 

Tack Athena Labels!

Stort tack till Athena Labels som stöttat vårt projekt med inte mindre än 30 000 kr!

Ett sådan bidrag ger oss möjligheten att bjuda ca 200 barn på gratis entré till vår föreställning i sommar.  Och vi kommer ett betydnade stort steg i rätt riktning till att kunna förgylla sommaren för Göteborgs barnfamiljer.

Tack!

 

Läs fler projektnyheter (2)

Kommentarer