Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

Specifikationer

Plan

Skyarnas Krig tar intrigen från Star Wars och förlägger den till steampunk, dvs framtiden som den kunde se ut förr. Det är en helt nyskriven musikal, på svenska, med handlingen från av de tre ursprungliga Star Wars-filmerna lagt till vår egna musik. Ni kan höra några tidiga smakprov från repetitionerna i videon!

UPPDATERING NOVEMBER 2016 – FÖRESTÄLLNINGSDATUM SATTA!

Vi är just nu i full gång med repetitioner och övrig produktion, med siktet inställt på vår premiär på Stadsbiblioteket den 4:e februari. Denna föreställning kommer vara gratis, så kom i god tid!

Därefter ger vi föreställningar i Arena 29:
– 4:e mars
– 5:e mars
– 18:e mars
– 19:e mars

Slutligen spelar vi på GothCon, under påskhelgen 2017.

Föreningens budget är inte så stor, och består till största delen av bidrag från bland annat Kulturens bildningsverksamhet. Därför ber vi om ert stöd för att kunna göra föreställningen så bra som möjligt!

Du kan också se det som att förköpa en biljett. Vill du gå och se musikalen, varför inte visa oss ditt intresse genom att säkra din biljett redan nu?

Target users

Musikalintresserade, nördar, och musikalintresserade nördar! Vårt syfte med Kulturkrock är att ta fantastik, fandom och nördiga ämnen och presentera dem på nya sätt. Den här gången betyder det Star Wars + steampunk + musikal. Den som är intresserad av minst en av de tre ingredienserna kommer uppskatta Skyarnas Krig!

Goal
Budget

101%