Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

101%

Skyarnas Krig – en Star Wars−steampunk−musikal

Kreatör: Kulturkrock Västra Götalands län, Sweden, Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus
Synopsis

Det här är en historia du kanske känner igen: Imperiets främsta krigare, Furst van der Vader, anfaller ett enkelt diplomatiskt luftskepp. Han söker efter de stulna ritningarna över den flygande Dödsfästningen, en fruktansvärd skapelse med eldkraft nog att förgöra en hel stad. Men General Lejon, rebellernas ledare, lyckas skicka iväg ritningarna med sina två robot-tjänare, och de hamnar hos den unge Lukas Molnfarare, som länge drömt om ett äventyr... 

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Föreställningsdatum!

Vi har glädjen att meddela att vi kommer spela på Arena 29 i Göteborg under två helger i mars. Alla föreställningsdatum är därmed som följer:

4:e februari – Stadsbiblioteket
4:e mars – Arena 29
5:e mars – Arena 29
​18:e mars – Arena 29
​19:e mars – Arena 29
14:e april – GothCon
15:e april – GothCon
16:e april – GothCon

Den biljett du kan förköpa genom att stödja oss här på CrowdCulture gäller på alla utom premiären på Stadsbiblioteket – och det är för att premiären kommer vara gratis för alla! Där går det alltså bara att säkra en plats genom att komma dit i god tid. Till övriga går det genom att stödja denna kampanj, kolla här till höger!

Exakta tider för föreställningarna kommer senare. Se till att gilla kulturkrock på facebook för att vara säker på att inte missa något!

Läs fler projektnyheter (1)

Kommentarer