Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

Specifikationer

Plan

Festivalen kommer äga rum under en eftermiddag och kväll i slutet av augusti. Den kommer vara inne i det lokala kulturhuset Midsommargården på Telefonplan och på Telefonplans torg (under förutsättning att vi får tillstånd att vara där). Programmet skapar vi tillsammans under våren 2018, men det vi redan vet är att det kommer bli ett program med artister och influenser från olika delar av världen. Det kommer vara både sceniskt program och aktiviteter där en själv kan delta aktivt.

Med många engagerade deltagare och volontärer och kultur i alla dess former skapar vi roliga, avslappnade och givande möten.

Target users
Vi vänder oss till alla som vill hänga med oss på resan mot ett varmare och öppnare samhälle. Vi vänder oss till att som är nyfikna på andra människor och vill vidga sina vyer. Vi vänder oss till både nya och etablerade i Sverige och alla däremellan. Vi vänder oss till både stora och små och till hon, han och hen.
Goal
Det yttersta målet med projektet är att personer med olika bakgrund och olika livserfarenheter ska mötas genom gemensamma kulturella upplevelser. Kulturen är ett medel för att skapa möten. Ett mål är också att skapa en fin och rolig dag/kväll då deltagarna får ta del av- och njuta av spännande kultur och mycket gemenskap.
Budget

För att genomföra Rosa Festivalen så som vi önskar behöver vi 80 000 kr.

Till detta ska pengarna användas:

Projektledare, 20 000 kr

Kulturaktörer, 35 000 kr

Teknik och tekniker, 10 000 kr

Tillstånd och övrigt, 15 000 kr

Får vi ännu mera pengar använder vi dem till att boka upp fler kulturaktörer under höstens Rosa Stationen Telefonpan. Vilka kulturaktörer det blir kan vi inte tala om idag eftersom den konkreta planeringen kommer göras tillsammans med målgruppen. Det vi kan tala om redan idag är att det kommer bli ett grymt program för blandade smaker!

Alla som jobbar under festivalen jobbar ideellt, men vi behöver arvodera en projektledare för att kunna genomföra projektet.


103%