Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

109%

Ord och Bild workshop

Kreatör: GLIRRA Gävle, Gävleborg, Sverige, Sweden Barn / Unga/Kurs / Folkbildning/Omvärld / Utbyte / Globalt/Bildkonst / Skulptur / Utställning/Litteratur
Synopsis

YIPPIE!!!

Nu är första målet nått och vi vet därmed att workshopen kommer att bli av. Ni som stödjer oss nu kommer med säkerhet att bidra med det lilla extra till Ord och Bild workshopen. Ni är också garanterad en belonging.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Pamela Törn Skoglund konstnär och Carolina Thorell poet och konstnär, kommer att hålla en ord- och bildworkshop med barn i en liten by utanför Mamallapuram i södra Indien.

Många av dessa barn tvingas tyvärr att bli vuxna alldeles för tidigt för att tjäna pengar åt familjen. Det gör att skolgången blir lidande och ibland avbryts helt...

...och att de indiska flickorna är en särskilt utsatt grupp, det känner vi ju redan till.

Vi kommer därför tillsammans med de här barnen att genomföra en lekfull konst- och poesiworkshop, där de utifrån egna tankar och drömmar får skriva dikter och göra bilder som skärs ut i linoleum och trycks på rispapper. Deras arbeten kommer sedan att visas på Lilla Galleriet i Mamallapuram.

När vi är hemma i Sverige igen kommer vi att göra en bok med dikterna och bilderna som ska säljas här i Sverige. Alla intäkter från försäljningen av boken kommer oavkortat att gå tillbaka till barnen i byn.

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer