Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

104%

Noisenäs Kulturfestival

Kreatör: Noisenäs Sweden Musik / Ljud / Klubb / Konsert
Synopsis

Noisenäsfestivalen är en kulturfest som är tänkt att ta plats på Bliktpunkten, en gammal folkpark i Mora kommun den 24-25 juli 2015. 

En dag i slutet av juli tar du cykeln, bilen eller båten ut till Nusnäs. Där hittar du Bliktpunkten som nu slår upp sina portar. Innanför hittar du gamla och nya vänner och tillsammans går ni till dansbanan och lyssnar på musik, allt från hårdrock till finstämd pop.

Behöver man svalka sig kan man ta ett dopp i Siljan eller gå till serveringen och beställa en dryck. Behöver man värma sig kan man gå in i cafét och beställa en kaffe eller dansa sig varm i discotältet.

Man kommer kunna se och skapa konst samt delta i rundpingis. Innan folkparken stänger har det börjat skymma och ljusslingorna tänds. När de sista tonerna klingar ut kan man att välja mellan att åka hem eller spendera natten under bar himmel på en camping i närheten.

 

Hemsida: www.noisenas.nu
Facebook: www.facebook.com/noisenasfestivalen 

 

Uppnår vi inte målet på 25 000 kr med denna kampanj kommer i bästa fall festivalen att arrangeras i en betydligt mindre skala.

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Reportage från Noisenäsfestivalen

För en och en halv vecka sedan genomfördes Noisenäsfestivalen vilket blev en lyckad tillställning. Samma helg kunde man också besöka en annan festival på Sollerön. En reporter från Dalarnas tidningar besökte båda eventen och skrev en fin artikel där arrangören från Sollerön skickade med en fin hälsning till oss i Noisenäs kulturförening.

"Och fanns det några motsättningar mellan de två festivalerna? Knappast. Magnus Lindholm som arrangerat sin festival tre gånger gav Nusnäsgänget följande tips:

– Jag tror de redan har nyckeln till framgång för att det verkar vara väldigt kärleksfullt arrangerat där borta och väldigt många engagerade människor. Jag tror absolut det är nyckeln om man ska hålla på med något sådant här."

http://www.dt.se/dalarna/mora/tva-festivaler-i-mora-samma-helg

Läs fler projektnyheter (1)

Kommentarer