Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

142%

Noisenäs II

Kreatör: Noisenäs United Kingdom Musik / Ljud / Klubb / Konsert
Synopsis

VI ÄR SÅ GLADA  ATT VI NÅTT FULL FINANSIERING! FORTSÄTT GÄRNA ATT KÖPA BILJETTER HÄR, VI BEHÖVER BÅDE PUBLIK OCH PENGAR.


Förra årets festival blev så rolig att vi gör det igen! Fler människor måste få ta del av festivalen på den fantastiska folkparken Bliktpunkten.


I år hoppas vi på att kunna erbjuda fler intressanta band och ett par återbesök från förra året, vi hoppas även fler vill visa upp sin konst, dans eller dylikt. Pingis och TV-spel blir det såklart också!


För er som inte var med förra året så kan vi berätta att festivalen äger rum på en gammal folkpark tätt intill vattnet (man kan lägga till med båt), med andra ord finns det goda badmöjligheter om vädret tillåter.


Vi har två scener: en i en gammal dansbana och en lite mindre scen i ett café. Festivalen har ingen riktig musikalisk inriktning, men den väger över mot rocksidan. På området kommer det finnas en servering och det finns en camping på gångavstånd till området.


Vi är öppna för alla sorters konstformer, om någon exempelvis vill komma och ställa ut sin konst eller till exempel köra ett DJ-set under festivalen så kontakta oss så får vi se vad vi kan hitta på tillsammans!

 

 BILJETTINFO - Barn och unga 
Den som är 12 år  eller yngre går in gratis på festivalen.
Den som är 13, 14 och 15 år  behöver bara betala 200 kr för en tvådagarsbiljett. Köp Early-bird-biljett så länge de räcker sen lägger vi till en ungdomsbiljett. 
 

Förfrågningar och frågor: info@noisenas.nu

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Bandsläpp III

Craneium . Svarta stugan

Bandsläpp II

Snowy Dunes och The Blue Ruin. 

Läs fler projektnyheter (5)

Kommentarer
Liknande projekt