Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

110%

LoFi Healing Music

Kreatör: Lately La La Sweden Musik / Ljud / Klubb / Konsert
Synopsis

Crowdfunding call-out till inspelningen av projektet  Lo-fi Healing Music. Låtar för helande.

Inspelningarna fortsätter- se bloggen!

Jag som startat detta projekt heter Sara K Gustafsson. Jag utbildade mig i Music and Visual Art i Brighton, England, och det var också där jag stod på scen som artist första gången.

Det tog mycket mod att våga framföra musik, och jag är för evigt tacksam mot England och dess open mic's som fick mig att ta steget och möta en publik.

När jag flyttade till Sverige igen efter fem år, tappade jag bort musiken. Det kändes som att jag inte "fick" hålla på längre. Jag hade svårt att hitta motivation och var upptagen med att överleva. Jag startade och höll i en Öppen Scen på Folkteatern i Göteborg, där hundratals människor kom och sjöng och uppträdde. 

En del vindlande vägar och tårar senare, efterlyste jag kontakt med någon som ville hjälpa mig fortsätta min musikaliska vision. Jag träffade musikern och producenen Daniel Sanne. Med honom har jag inlett arbetet med Lo-Fi Music.

Vi prövar oss fram, och skapar utan stress. Jag involverar även andra musiker och människor i projektet. Jag har en förkärlek för när "icke-musiker" spelar och sjunger. Jag har aldrig vågat kalla mig musiker, har svårt för kategorier.

Du har möjlighet att följa och stötta projektet på olika sätt: Kom och var en del av den kör som spelas in till en av låtarna? Var med på videoinspelning eller följ arbetet i studion? Du kan givetvis också stötta projektet på avstånd.

Pengarna från crowdculture kommer att gå till att betala människor som hjälper till med olika delar av skapandet av Lo-Fi Healing Music samt till att boka en turné på ovanliga spelplatser under 2016.

Hjärtligt välkommen på resan, välkommen till Lo-Fi Healing!

//

Sara K Gustafsson,

grundare av Lately La La Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Låtar klara!

Hej!

Jag vill glädja alla med att låtarna The Dream och Damaged Goods, har blivit klara för publicering! Inom kort kommer jag att lägga jag ut en länk till låtarna här...

Stay tuned!

och

Följ gärna Lately La La på Facebook så länge!

Peace&Love //
Sara 

 

Tack alla!

 
 
Ett stort tack till alla som har varit med och har sponsrat detta projekt!
 
Tack mamma, för att du hjälper med den sista biten, för imorgon tar kampanjen slut här på Crowdculture... Men detta är inte slutet, det är bara början: och jag hoppas få möta många av er därute, genom musiken, eller andra mötesplatser. Om du är intresserad av att medverka i projektet på något sätt, hör av dig till mig på latelylala@gmail.com.
 
Själv funderar jag på de stora flyktingströmmar som just nu kommer till min närhet, och hur jag kan hjälpa till med att underlätta livet för de som flyr från krig och övergrepp. Jag tror att konsten har en stor och viktigt funktion för människor, särskilt i kris. Det är iallafall något av det som jag försöker förmedla med Lo Fi Healing Music....
 
På fredag ska jag gå på utbildningsmöte för hjälparbetare hos Röda Korset. Kanske kommer jag att fortsätta skriva om det här, eller på en annan plattform- Lately La La på Facebook.
 
Massa kärlek och hopp // Sara aka Lately La La

Läs fler projektnyheter (7)

Kommentarer