Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

107%

Lesbisk Pockets vårutgivning

Kreatör: Lesbiskpocket Sweden Litteratur
Synopsis

Lesbisk Pocket är ett ideellt förlag, dedikerat till att ge ut queer litteratur med blickar och begär som ändrar världen till det bättre.

 

Våren 2015 presenterar vi ANN BANNON, den oomstridda drottningen av lesbisk kiosklitteratur, på svenska för första gången i en smaskig översättning av Emma Jonsson Sandström! Hennes första roman, En omaka flicka, är en rafflande collegeromans mellan den blyga Laura och den djärva Beth.

 

Vi är också stolta över att få presentera poesidebutanten THEODOR HILDEMAN TOGNER, som har skrivit boken Ut, en lyrisk utforskning av rosor, flickor och dysfori.

 

För att kunna få ihop till tryckkostnaderna till ovanstående supertitlar söker vi nu stöd från alla som vill att det ska finnas ett ideellt, queer förlag i Sverige. Inget bidrag är för litet!


Mer om vårutgivningen finns att läsa på http://www.lesbiskpocket.se!

 

I samband med utgivningen av En omaka flicka kommer vi att ordna en releasefest i Stockholm, på tema 50-tal med butch/femme-maskerad. Festen kommer att äga rum i slutet av mars eller början av april. Biljetter till releasefesten kommer att kunna köpas här.

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer