Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

101%

Kulturvecka på landsbygden Vi sår ett frö

Kreatör: Kulturbasen Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus/Musik / Ljud / Klubb / Konsert/Barn / Unga/Hantverk / Hemslöjd / Snickeri/Bildkonst / Skulptur / Utställning
Synopsis

KULTUR PÅ VISCHAN

- en folkfest  28 juli - 1 augusti 2015

Vi behöver ett rum för kultur!

I sommar ska vi anordna en kulturvecka i ett stort vackert cirkustält på slätten i Romfartuna i Västmanland. Cirkustält har vi valt pga att själva rummet i sig är fantastiskt och för att vi faktiskt inte har någonstans att vara. I och utanför tältet kommer det att myllra av aktiviteter för små och stora - t ex workshops i måleri, dans, skuggspel, teater, cirkusskola, drakbygge, musik, bygga instrument av skrot, slöjd och hantverk, läshörna, café, föreläsningar, litteraturdag, stjärnskådning, konserter, teaterföreställning och mycket mer. Vi ska hålla ett stort fokus på barn och ungdom men samtidigt skapa en spännande och viktig mötesplats för alla generationer.

I nuläget har vi: Ett cirkustält, marktillstånd, ljus och ljudanläggning, el och vatten, fantastiska artister, samt ideella krafter som håller i workshops, mm. 

Med era bidrag kommer vi kunna: öka möjligheten att ta in fler krafter utifrån, köpa in mer bra material till workshopsen, hyra in fler konserter och teaterföreställningar. Vi behöver också medel för tex bajamajor och allt annat som behövs i och utanför tältet.

Ju mer pengar vi får in desto mer fantastisk blir veckan! Många bäckar små!!

Var med och stöd detta projekt för att tillsammans med oss möjliggöra cirkustältet som en arena och mötesplats i kulturens tecken och därmed öppna dörren för kulturutvecklingen ute på landsbygden!

Och framför allt: Välkomna till tältet 28 juli - 1 augusti!!


Såhär gör du:
Donera valfri eller förvald summa med hjälp av knapparna till höger. 

Är du företagare eller privatperson och vill donera en större summa än de förvalda beloppen erbjuds möjligheten att med logga/namn synas i programblad samt på en stor banderoll i tältet.

Program för hela kulturveckan kommer att läggas ut på Kulturbasens hemsida under juli månad. www.kulturbasen.se


Följ gärna projektet också på Facebook: www.facebook.com/kulturbasen.se


 

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer