Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

107%

Kamraterna

Kreatör: Kamraterna Stockholms län, Sweden, Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus
Synopsis

STÖTTA KAMRATERNA!

Hjälp oss betala av våra sms-lån!

Med operorna The Fox av Igor Stravinsky och The Seven Deadly Sins av Kurt Weill och Bertolt Brecht mixar Sveriges kaxigaste operakompani ihop en dekadent cocktail av opera och djuriska drifter. Med humor, värme och mycket starkt magstöd bjuder Kamraterna på en kalldusch av mänsklig natur, heliga dygder, nattsvarta synder och ömmande hjärtan. Det blir sång! Det blir dans! Det blir kanske lite naket.

Allt detta är otroligt roligt men dessvärre är båda verken förfärligt svåra och dyra att få tillstånd för att spela. Kombinationen av höga rättighetskostnader och det att vi vill att så många som möjligt oavsett ekonomisk förmåga ska ha möjlighet att se den här föreställningen (vi har därför sänkt ordinarie priset) gör att vi söker finansiera årets föreställning med hjälp av er.

Nedan ser du vilka summor du kan skänka, och vad du får om du stöttar oss.

Vill du både donera pengar, få present och en biljett på köpet så skaffar du en DYGDEPLATS! Det kan nästan inte bli bättre än så?!

Biljetterna gäller under spelperioden 20 juni – 9 juli 2018.

Vi hoppas du vill hjälpa oss ro i hamn detta projekt och göra det lättare även för dem med tunnare plånbok att gå på opera. Stort tack!

100 SEK – Kamraternas vän

– evig tacksamhet

300 SEK – Kamraternas vän

– evig tacksamhet

500 SEK – Kamraternas vän

– evig tacksamhet och en hemlig present

650 SEK – Dygdeplats

– biljett till valfri föreställning inkl. snacks och hemlig present

1 000 SEK – Dygdeplats Deluxe

– biljett till valfri föreställning inkl. drink, snacks, grafisk affisch och hemlig present

3 000 SEK – Dygdeplats operalyx

– biljett till valfri föreställning, snacks, drink, hemlig present samt en 60-minuters operalektion tillsammans med andra som donerat från samma summa och uppåt under ledning av regissör Dan Turdén!

5 000 SEK – Dygdeplats Extra Allt

– biljett till valfri föreställning, snacks, drink, hemlig present samt en 60-minuters operalektion tillsammans med andra som donerat 3000 eller mer under ledning av regissör Dan Turdén och, sist men inte minst, ett presentkort för dig och vän på vincaféet Tyge & Sessil.

*Operalektionen infaller på specifika datum och hålls tillsammans med de andra som donerat från 3000 och uppåt.

Biljetter till sommarens föreställning hittar du här: https://www.nortic.se/tickets/event/17525?campaignid=-1&layout=21676&refid=&showcode=

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer