Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

126%

Hjälp Ulrika Nätterdal göra inspelningen av hennes nya skiva möjlig

Kreatör: KM sverige , Sweden Musik / Ljud / Klubb / Konsert
Synopsis

Jag satt i en säng och lovade något. Jag lovade att jag skulle spela in en skiva med​ ​titeln Hjärtkamrat Karlsson. Det var Karlsson som låg bredvid mig. Två dagar senare​ ​lämnade hon sin jordekropp. Vi kom varandra nära, sådär som man kanske bara ​gör när livet rasar samman och​ ​huden blir tunn​,​ ​och när livet här är på väg att ta slut.​ ​Så jag måste spela in skivan fast att jag inte har henne kvar​. ​ ​Hon ​skulle ​ha ​skickat tusen​ ​meddelanden ​m​​ed förslag på hur jag skulle komma igång. Hur jag kunde skrapa ihop pengar till inspelning, mixning, mastring, omslag och musiker. Hon skulle förmodligen tänkt på detta förslaget också. Som jag provar nu. Crowdfunding.

Det blir en fin skiva, med fantastiska musiker och med bland andra dessa låtar​:​ Man måste inte prata​, När ska gästerna gå hem. Ingen säger Lena Endre som du. Bakom mössans ränder Baby Baby. Vem hade kunnat tro att det kluckar under snön?

Jag bor i Sjövik utanför Göteborg med min son Ola.

I ungefär 20 år har jag arbetat delvis som sångerska och textförfattare. Jag har också gjort några berättarföreställningar där mina sånger är invävda: Problemet med långa armar, Cirkus i hjärnan (om att leva med adhd) och Stå upp i smyg. Det finns också en idé om en ny föreställning som ska handla om social känslighet. Den går under arbetsnamnet Ska gästerna gå hem snart?

På SVT-play finns Kristina Meitons dokumentärfilm om mig, Vid sidan av vägen. Den ger en tydlig och rättvis bild av mig. https://www.svtplay.se/video/13588229/vid-sidan-av-vagen/vid-sidan-av-vagen

Finaste hälsningar

Ulrika Nätterdal

 

 

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer