Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

100%

Freudiophilharmonic

Kreatör: Basola Sweden Musik / Ljud / Klubb / Konsert
Synopsis

Karlskronabandet Freudian Slippers ska tillsammans med Karlskrona Symfoniorkester skapa och genomföra en gemensam och gränsöverskridande produktion i mars 2015. Den musikaliska utgångspunkten är att arrangera och framföra Freudian Slippers originallåtar i en kombination av rockband och stor orkester.


Konserten görs i samverkan mellan Freudian Slippers och Karlskrona Symfoniorkester. Ett antal blåsare från Jämjö musiksällskap kommer också att ingå i orkestern.


Orkesterarrangemangen görs av Fredrik Gustafsson, Malmö, och han kommer också att dirigera konserten som äger rum på Konserthuset i Karlskrona.


Huvudansvarig för produktionen är medlemmarna i Freudian Slippers och de svarar för planering, marknadsföring, musikalisk planering samt genomförande. Karlskrona Symfoniorkester bidrar med projektmedel, repetitioner samt konsertmedverkan. Jämjö musiksällskap bidrar med repetitioner och konsertmedverkan.


Marknadsföring

Arrangemanget ska marknadsföras på en mängd olika sätt och en marknadsföringsplan är upprättad. Marknadsföringen kommer att ske via annonser och affischer såväl som via sociala medier och planerade presskontakter vid olika tillfällen. Dessutom planeras produktion av en promotionvideo för att ytterligare stärka marknadsföringen.


Dokumentation

Konserten ska filmas med minst tre kameror och ljudet spelas in i flerkanalsformat för senare redigering och mixning.


Samverkan

Projektet har för avsikt att hitta fler externa parter att samverka med både kring finansiering och praktiska frågor.

Ett möte mellan musikkulturer i ljud och bild i ett fantastiskt skådespel!

 

För mer info

Ola Hallqvist 0708-190280, ola@audiola.se

Johan Danielsson 0709-85 91 25, johan.danielsson@edu.karlskrona.se 

 

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer