Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

100%

Föreställningar om samtiden

Kreatör: Pinamackorna Sweden Dans / Performance / Teater / Cirkus
Synopsis

Föreställningar om samtiden

-del 3 i Pinmackornas triologi om människors verkliga berättelser.

Om vi fick möjlighet att vandra en mil i dina skor, vad skulle vi då uppleva? Vad för slags utmaningar skulle vi stå inför om vi vore i dina kläder? Kan du tänka dig att låna ut ditt perspektiv? Skulle du kunna tänka dig att låna ut dina kläder och dina skor?

Pinamackorna bjuder in till samtal. Vi vill ha möjlighet att kunna se utifrån ditt perspektiv. Vi vill veta hur det är att befinna sig i din verklighet. Vi vill prata med dig som kämpar, dig som flyter med strömmen, dig som andra tycker synd om i smyg eller du som har hela världen i din bakficka.

Under våren 2014 samlar vi in det som ryms i dina skor; upplevelser, utmaningar, kamper, händelser, tankar, allt det som känns avgörande för dig här och nu. Vi samlar även in det som du faktiskt står och går i, alltså kläder och skor. Utifrån din verklighet skriver vi vårt manus och med hjälp av dina utlånade kläder och skor skapar vi en samling som kan vittna över vår tid. Tillsammans med dig skapar vi ett sceniskt verk; “Föreställningar om samtiden”.

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer