Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

158%

DinoFajten

Kreatör: Dristig Sweden Deltagande / Festival / Lek / Spel
Synopsis

DinoFajten är ett kortspel som ursprungligen skapades som ett räknespel när jag arbetade inom barnomsorgen runt år 2000. Barnen på eftermiddagshemmet jag arbetade på bidrog med idéer till spelet som snabbt utvecklades till något mer än ett pedagogiskt material. 

DinoFajten handlar om att en som spelare ska besegra varandras Dino-flockar. De annorlunda turordningsreglerna, händelsekort och kort som kan sparas för att användas närsomhelst gör att spelet får ett stort strategiskt djup trots sin enkelhet.   

DinoFajten har länge bara funnits i ett spelbart exemplar som har glatt barn, unga och vuxna i min närhet. Nu är tanken att spelet trycks upp i en begränsad upplaga om 200 ex som släpps lagom till julhandeln.

De båda illustratörerna Måns Smuts Svenson och Feni Hagman har målat alla bilder till spelet och Andreas Kjellander står för den grafiska designen.

Mvh Mattias Dristig, spelkonstruktör 

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

Upptryckt och klart!

DinoFajten är nu upptryckt i 200 numrerade exemplar som även är separat inplastade! Läs mer om det och om hela processen här -> http://mattiasdristig.blogspot.se/2015/12/dinofajten-nu-upptryckt.html

Målet är uppnått, men fortsätt gärna att stötta oss

Arbetet går framåt!

Tack alla som stöttade kampanjen. Vi tar emot förbeställningar på spelet via CrowdCulture fram tills kampanjen är slut 1 december 2015. Så, fortsätt gärna att stötta oss.  

Läs mer om arbetet här:

http://mattiasdristig.blogspot.se/2015/11/arbetet-med-dinofajten-gar-framat.html

 

 

Läs fler projektnyheter (4)

Kommentarer