Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

100%

Dido Aeneas

Kreatör: Anders Billing Sweden Film
Synopsis

Utomjordiska och Gbg Baroques fantastiska uppsättning av Dido & Aeneas blir film!

För första gången ser vi Purcells älskade barockopera med två män i huvudrollerna. Kärleken mellan kung Dido och prins Aeneas blir för mycket för Aeneas gudar. Aeneas tvingas överge Dido som tar sitt liv. Föreställningen gick för utsålda hus hela spelperioden och hade kunnat fortsätta ett gott tag till. Nu produceras filmen som skall distribueras i Television, på biograf och som DVD. Stöd projektet genom att förhandsbeställa en DVD

Läs projektspecifikationerna

Uppdateringar

I mål

Måndagen 16:de juni nådde vi 100 procent. Tack alla generösa och engegerade människor. Arbetet med filmen fortsätter att tag till, men efter semestern skall DVD:erna vara färdigtillverkade. Snälla alla som inte är namngivna, ge er till känna så skall ni få era filmer.

 

Mot 100

Nu går det fort mot full finansiering. Filmen beräknas vara klar strax efter sommaren och då skall ni få era DVD:er. För att kunna dela ut dem måste jag bara veta vilka ni är. Flera av er har uppgett namn och jag vet också var jag når er. Alla ni som inte berättat vilka ni är kan väl berätta i ett mail hur jag når er.

 

Läs fler projektnyheter (7)

Kommentarer