Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

112%

ALLAS KAFÈ I GNESTA

Kreatör: Vår Lokal Gnesta, Södermanlands län, Sweden, Sweden Demokrati / Politik / Samhälle/Miljö / Hälsa / Mat/Arkitektur / Infrastruktur
Synopsis

Allas kafé i Vår lokal 

Det här är drömmen: Ett nytt kafé mitt i Gnesta, där maten är vego, prisvärd och ambitiös. Ett klimatsmart lunchställe som vi hoppas ska bli hjärtat i en mötesplats där alla är välkomna, och vad som helst kan hända. Stöd oss du också! Så kan drömmen bli sann redan i höst. 

Vår Lokal öppnade dörrarna som en ny mötesplats i Gnesta i våras. På bottenplan i Gamla stora hotellet mitt emot pendeltågsstationen har vi 180 kvadratmeter yta att ses och göra saker tillsammans på. Perfekt för matlag, spelkvällar, workshops, marknader och plantbytardagar, till exempel. Och som kontorsplats! Nu är vi redo att ta nästa steg och också starta ett kafé i lokalen. Men för att kunna göra det behöver vi din hjälp. Allas kafé kommer att bli ett skithärligt ställe att hänga på. Där kommer du hitta Gnestas godaste vegetariska lunchmat, feta bruncher på helgerna, och den mest avslappnade stämningen. Dessutom kommer vi ha gott kaffe, hög kvalitet och starkt miljötänk i allt vi gör! Det är Daniel Isrealsson (som tidigare drivit Bio Rios bistro i Stockholm) som kommer att stå i köket. Men det är alla kafégäster som tillsammans kommer att göra det här kaféet till något alldeles extra. 

Stöd vår insamling nu, så vi kan starta kaféet redan i höst! Pengarna kommer att gå till inköp av diskmaskin, kylbänk, kaffemaskin och porslin. Vi behöver din hjälp för att kunna genomföra det här, och alla bidrag tas emot med öppna armar. I utbyte mot ditt bidrag kan du få lunchkuponger, kaffekuponger, din favoritmat på menyn eller en kaffekurs, till exempel!

Läs projektspecifikationerna

Kommentarer