Laddar...

Inställningar Skapa kultur Hitta kultur Hjälp Logga in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

Alla projekt på CrowdCulture finansieras genom stöd från privatpersoner, organisationer eller företag. Du kan stötta projekten på två sätt: genom att bli månadsstödjare eller göra ett direktstöd. Som månadsstödjare har du också makt över en del av den offentliga kulturbudgeten, där vissa projekt också får offentliga bidrag som bestäms av antalet månadsstödjare.

Så här gör du:
1. Sök upp ett projekt du tycker om och klicka på projektets namn för att läsa mer. 

2. Till höger på projektets sida hittar du belöningar som du kan få om du stöttar. Vissa är för månadsstödjare och andra är direktstöd. Välj en eller flera av dessa genom att klicka i den vita rutan. Klicka sedan på Betala. Om du inte redan har registrerat din e-postadress kommer du att bli ombedd att göra det nu.

3. När du klickat på Betala kommer du till betalningsgränssnittet där du bekräftar eller ändrar ditt köp. Du kan betala med Swish, Visa, Mastercard eller Paypal.

Bli månadsstödjare
Som månadsstödjare på CrowdCulture har du makt över en del av den offentliga kulturbudget. Utöver dina egna pengar tillförs vissa projekt stöd dagligen med offentliga medel som är knutna till CrowdCulture. Hur stort det dagliga bidraget är kan du se på varje projekts egen sida. Summan varierar för olika projekt beroende på storleken på den fond som medfinansierar projektet.

Du kan bli månadsstödjare i 3, 6 eller 12 månader för 50 kr/mån. Månadsstödet betalas inte in direkt till projektet som en engångssumma utan betalas in löpande dag för dag. Efter en månad har 50 kronor gått till projektet, efter 1,5 månad har de fått 75 kronor, 2 månader 100 kronor och så vidare.

Under perioden kan du flytta ditt stöd när som helst. Du kan alltså stötta ett projekt i några veckor och sedan byta och stötta något annat i en månad tills dina månader är slut. Du flyttar ditt stöd genom att klicka på knappen "Flytta ditt stöd" när du är inloggad. Pengarna som gått till de tidigare projekten du stöttat försvinner inte utan ligger alltid kvar.