Loading...

Settings Create Culture Find Culture Help Join us / Sign in
Nothing entered

Ok, I'm ready for action

Once you'll start searching, your results will dynamically appear here.

103%

Samma som du

Author: bushidobird@gmail.com Sweden Film
Synopsis
Filmen "Samma som du" är ett kortfilmsdrama om handikapp, syskonkärlek och separation.

SYNOPSIS

TANJA, 16, har ingen aptit. Idag skall operationen genomföras. Hur kommer livet vara med en arm? Kan man fortfarande vara sig själv och bli accepterad? Utanför sjukhuset lämnar Tanja plötsligt sin mamma. På en toalett spänner hon fast sin arm och döljer den innanför tröjan. Hon går ut för att möta världen och övertyga sig själv att inget kommer förändras.

OM PRODUKTIONEN

I rollerna ser vi Happy Jankell, Annika Hallin, Torkel Petersson m.fl. Produktionen är baserad i Stockholm. Filmen planeras spelas in i början på maj, och vår plan är att tävla med den i filmfestivaler både i norden och internationellt, och förhoppningsvis kunna visa den i nordiska TV-kanaler.

Läs gärna mer om oss på www.pentagramfilm.se

Read project specifications

Updates

Obearbetad scen från sista inspelningsdagen

I denna scen så ser vi Tanja när hon söker upp sin tvillingsysters gamla pojkvän Tobias. Tobbe tror dock att det är hans gamla flickvän, Frida, som kommit tillbaka från operationen.

http://vimeo.com/106596831

OBS! Dessa klipp är helt obearbetade i sin nuvarande form. Det saknas fortfarande gradeing, ljudläggning, finklippning, m.m. Den goda nyheten är att denna scen (och självklart resten av filmen) kan bli färdig i sin fulla potential med de pengar som ni donerar. Allt går oavkortat till att finansiera postproduktionen! 

Så hjälp oss att göra klart denna film, så att du och många, många fler får ta del av Tanjas historia. Tack! 

Inspelningen avklarad!

Produktionsstadiet är nu över och alla inblandade framför och bakom kameran har slitit hårt för att få klart de sista bilderna av filmen. Hela teamet har verkligen strålat med sin hängivenhet till projektet.

Det som nu återstår är postproduktionen. Vår fotograf Bo (mitten på bilden) är även filmens klippare, så det sätter vi igång med nu direkt. Sen återstår ju så klart musikkomponering, ljudläggning, grading, VFX, m.m. 

För att ro denna båt i hamn är vi beroende av ert stöd. Utan vår publik - ingen film. Och vi hoppas att alla ni som vill ta del av denna film vill hjälpa oss att sprida ordet om filmen!

Inom kort kommer lite mer ögongodis att poppa upp här...

Read more project news (2)

Comments